Naslovnica / Marulićevi dani / 26. Marulićevi dani / Novosti / Javni poziv za predlaganje članova Festivalskog vijeća „Marulićevih dana“

Objavljeno: Utorak, 10. studenog 2015.

Javni poziv za predlaganje članova Festivalskog vijeća „Marulićevih dana“

Hrvatsko narodno kazalište Split, osnivač i organizator Festivala hrvatske drame Marulićevi dani, uputilo je javni poziv za predlaganje članova Festivalskog vijeća. Poziv proslijeđujemo u cijelosti.

Hrvatsko narodno kazalište Split objavljuje Javni poziv za predlaganje članova Festivalskog vijeća „Marulićevih dana“. Na temelju članka 10. Pravilnika o Festivalu hrvatske drame „Marulićevi dani“, intendant Hrvatskog narodnog kazališta Split upućuje:

JAVNI POZIV

za predlaganje članova Festivalskog vijeća „Marulićevih dana“

Pozivaju se institucije i udruge iz područja dramske umjetnosti da podnesu pisane i obrazložene prijedloge kandidata za izbor članova Festivalskog vijeća „Marulićevih dana“.

Tri člana Festivalskog vijeća „Marulićevih dana“ imenuju se iz reda istaknutih dramskih umjetnika, profesora i kritičara, a na prijedlog institucija i udruga iz područja dramske umjetnosti.

Prijedlozi/prijave uz koje je obvezno priložiti životopis i dokaz o ispunjavanju uvjeta iz Javnog poziva podnose se u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva, na sljedeću adresu:

Hrvatsko narodno kazalište Split

Trg Gaje Bulata 1

21 000 Split

s naznakom „Prijava za člana Festivalskog vijeća Marulićevih dana“.

Hrvatsko narodno kazalište Split objavilo je Javni poziv za predlaganje članova Festivalskog vijeća „Marulićevih dana“ dana 10. studenog 2015. godine na web stranici Hrvatskog narodnog kazališta Split.

Rok za prijavu od 15 dana ističe dana 25. studenog 2015. godine.

U Splitu 10. studenog 2015.

Intendant HNK Split

Goran Golovko